Logótervezés

Egyedi logókat alkotok a skiccektől a kész munkáig. Ehhez szorosan kapcsolódó egyéb arculati elemeket is készítek, például névjegykártyát, levélfejlécet, különböző csomagolások terveit, címkéket, reklámtárgyakat.

Rólam mondták

"Szerettem volna egy arculatot, amit a honlapomon és a közösségi média profilomon is viszont lehet látni. Ezért fordultam Annához. A legfontosabbnak a logót gondoltam, ami tökéletesen illik a képeim hangulatához, szinvilágához es a stílusomhoz. Ezenkívül egy moodboardot is tervezett nekem, amit a szórólapomon és a honlapomon is fel tudok használni egy egységes arculatot alkotva. Munkájával abszolút elégedett vagyok, a megbeszélteknek és az igényeknek minden tekintetben eleget tett. A megbízás elvégzését nem halogatta, hamar teljesítette, ezért is csak ajánlani tudom.“
Kőrösi Áron
AaronPaintings

Miért válassz engem?

Gyorsan dolgozok

Nem kell heteket várnod, amíg elkészül a logó vagy más arculati elem. Gyorsan és rugalmasan dolgozok, akár rövid határidővel is.

Megfizethető vagyok

Annak ellenére, hogy teljesen egyedi dizájnt készítek, a logókat és más grafikai anyagokat megfizethető áron tervezem meg.

Minőségi munkát végzek

Biztos lehetsz benne, hogy a logó, névjegykártya vagy ajándékutalvány alaposan kidolgozott lesz, ezért nyomtatásban és digitális formában is kitűnő minőségű lesz.

Kérj ajánlatot!

Mennyiért készítek logót?

Bronze
logó
3 módosítás
3 változat
vektorgrafikus kivitelezés
módosítható forrásfájl
minőségi munka
Logótervezés 30 000 FT-tól
Silver
kisarculat
3 módosítás
3 változat
vektorgrafikus kivitelezés
módosítható forrásfájl
minőségi munka
logó, névjegykártya és ajándékutalvány 50 000 FT-tól
Gold
arculat
3 módosítás
3 változat
vektorgrafikus kivitelezés
módosítható forrásfájl
minőségi munka
Silver csomag, Facebook-arculat és Instagram highlight 60 000 FT-tól

A logó alapvető eleme a cég arculatának

Egy ízléses, korszerű és nívós logó nem kiadás. A logó nagyobb megbízhatóságot és komolyságot kölcsönöz egy cégnek, emellett egyedi, ezért segít kiemelkedni, felismerhetőnek lenni a közösségi médiában, reklámanyagokon és máshol. Ezért a logó egy befektetés, ami megtérül.

A logó tervezésének folyamata

Az alábbi lépéseken megyünk keresztül, ha úgy döntesz, hogy nálunk csináltatod meg a logódat. Azért tartjuk fontosnak közzétenni ezt a leírást, hogy ne érjen semmilyen meglepetés. Ahogy látni fogod, minden teljesen észszerű. Kezdjük onnan, hogy úgy döntesz, minket kérsz meg a logód megtervezésére.
Igényfelméréssel indul a projekt! Szeretnénk tudni, hogy milyen elképzeléseid vannak a logóval kapcsolatban, hol szeretnéd használni stb.
Elkészítjük az igényeid alapján a 3 tervezetet. Egy egyszerűbb logó esetében ez 1-3 nap.
Ha a logók közül valamelyik rögtön megtetszik, akkor máris küldjük. Ha csak egy kicsit kell módosítani az egyik változaton, akkor természetesen alapáron megcsináljuk.
A kérésednek megfelelően elvégezzük a kért, apróbb változtatásokat. Ez további 1 napot jelent általában.
Újból elküldjük a végleges logótervet, hogy utoljára átnézd, mielőtt véglegesítjük.
Véglegesítjük a logót, előállítjuk a kért formátumokban, majd a fizetést követően e-mailben elküldjük neked a fájlokat. Ezzel véget ér a projekt.

Logók

Kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés nem jár semmilyen elkötelezettséggel. Ha az űrlapot 08:00 és 22:00 között küldöd be, 20 percen belül küldjük az ajánlatunkat.
© 2022 Minden jog fenntartva!