Arculattervezés

Egyedi logó tervezése a skiccektől a kész munkáig JPG, PNG és AI formátumokban. Kérésre természetesen más, népszerű formátumokban is elő tudom állítani a logót. Ehhez szorosan kapcsolódó egyéb arculati elemeket is készítek, például névjegykártyát, levélfejlécet, különböző csomagolások terveit, címkéket, reklámtárgyakat. A logó mellett, az utóbbiak közül jellemzően a névjegykártyák emelkednek ki.

Miért válassz engem?

Gyorsan és rugalmasan dolgozok, akár rövid határidővel is. A munkáimat lent, vagy erre a linkre kattintva megtalálod, melyekből láthatod, hogy nem csak egy irányzatot képviselnek a logóim. Úgy gondolom, hogy a tervezési költség sem drága, összehasonlítva a többi dizájner áraival. Kétségkívül, egy online logótervező program olcsóbb, de a végeredmény is kommersz lesz. Ezek legalábbis a tapasztalatok.

Mennyiért csinálok logót?

Logót 25 000 forinttól tervezek, amiben benne van 3 változat elkészítése. Ettől árban lefelé nem igazán térek el. Miért „-tól”? Lehet, hogy sürgősen kellene egy logó. Vagy nagyon komplex, erőforrás-igényes a kérésed. Esetleg előfordulhat, hogy az igényfelmérést követően elkészült három változat közül egy sem tetszik, ezért további változatokat kérsz. Ilyen esetekben a logót már nem tudom az alapáron elkészíteni. Természetesen, nem a legvégén mondom be az árat, hanem folyamatosan kommunikálunk. Tudom, hogy még az alapár is sok pénz lehet egy kezdő vállalkozásnak, de egy normális logó nagyobb megbízhatóságot és komolyságot kölcsönöz egy cégnek. Emellett egy jó logó egyedi, ezért segít kiemelkedni, felismerhetőnek lenni a közösségi médiában, reklámanyagokon, és máshol.

Sajnos vannak negatív tapasztalataim a munkát követő fizetéssel kapcsolatban ezért kérek előleget. Aki párszor megégette magát, jobban figyel a kályha mellett.

Mi a logó tervezésének folyamata?

Az alábbi lépéseken megyünk keresztül, ha úgy döntesz, hogy nálam csináltatod meg a logódat. Azért tartom fontosnak közzétenni, hogy ne érjen semmilyen meglepetés. Ahogy látni fogod, minden teljesen észszerű. Kezdjük onnan, hogy úgy döntesz, engem kérsz meg a logód megtervezésére.

l

Igényfelmérés

Indul a projekt! Szeretném tudni, hogy milyen elképzeléseid vannak a logóval kapcsolatban, hol szeretnéd használni és milyen méretekben, vannak-e már a vállalkozásodnak arculati jegyei stb.

Tervezetek

Elkészítem az igényeid alapján a 3 tervezetet. Egy egyszerűbb logó esetében ez 1-3 nap.

Megtekintés

Ha a logók közül valamelyik rögtön megtetszik, akkor máris küldöm. Ha csak egy kicsi kell módosítani az egyik változaton, akkor természetesen alapáron megcsinálom.

g

Módosítások

A kérésednek megfelelően elvégzem a kért, apróbb változtatásokat. Ez további 1 napot jelent általában.

Z

Megtekintés

Újból elküldöm neked, már a végleges logótervet, hogy utoljára átnézd, mielőtt levéglegesítem.

Küldés

Levéglegesítem a logót, előállítom a kért formátumokban, majd a fizetést követően e-mailben elküldöm neked a fájlokat. Ezzel véget ér a projekt.

Kérj árajánlatot logó készítésére!

Az ajánlatkérés nem jár semmilyen elkötelezettséggel. Ha 08:00 és 22:00 között küldöd be, 20 percen belül küldöm az ajánlatomat. Minél több infót kapok tőled, annál pontosabb árat tudok mondani. Az űrlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg kifejezed, hogy elolvastad és egyetértesz az weboldalam Adatvédelmi szabályzatával.