Honlapkészítés

Az online jelenlét elengedhetetlen napjainkban. Elképzelhetetlen, hogy egy létező vállalkozás ne legyen megtalálható az interneten. Erre természetesen sokféle megoldás létezik. A legklasszikusabb és legprofesszionálisabb a saját honlap. Erre kínálok én megoldást.

Milyen rendszert használok?

Én WordPress alapú honlapokat készítek. A WordPress egy tartalomkezelő rendszer (CMS), melynek segítségével önállóan is karbantarthatod a honlapod tartalmait, egy felhasználóbarát felületen.

Ezt a CMS-t jelenleg az internetes honlapok 35%-a használja, ami hozzávetőlegesen 450 milló weboldalt jelent. Éppen ezért rendkívül jól támogatott rendszerről beszélünk. A világ TOP100 honlapjának közel 15%-a WordPress honlap.

Természetesen foglalkozok weboldalak technikai karbantartásával (és javaslom is), de magát a tartalmat egy rövid betanulás után, mindenfajta előzetes ismeret nélkül kezelni tudod.

Miért válassz engem?

Gyorsan és rugalmasan dolgozok, akár rövid határidővel is. A munkáimat lent megtalálod, melyekből láthatod, hogy számos különböző stílust képviselő oldalt raktam már össze. Nyilvánvaló, hogy egy egyszerűbb honlap önállóan is elkészíthető, de hosszú távon nem érdemes egyedül foglalkozni ezzel. Ha engem választasz, egy könnyen kezelhető, népszerű platformon készül el a honlapod, amit akár karban is tartok neked.

Mennyibe kerül egy honlap elkészítése?

Nincsen szabott ár megállapítva, mivel az igények különbözőek. Egy egyszerű bemutatkozó oldal és egy komplex honlap elkészítése nem ugyanannyi munkába kerül. Ha webshopot szeretnél, akkor az minden bizonnyal még több munka.

Mire van szükségem a honlaptervezéshez?

Az alábbi dolgokat kérem tőled, ha úgy döntesz, hogy velem készítteted el a weboldalad. Azért fontosnak ezeket tudni, hogy gördülékeny és hatékony legyen a munka.

t

Cél

Olyan kérdésekre kell válaszolnod, mint: Mi a célod a honlappal? Tájékoztatni akarsz? Bemutatkozni? További vevőket szeretnél? Ismertebb akarsz lenni? Ki az oldalad célközönsége? Fiatalok? Családanyák? Egy szektorhoz tartozó emberek? Miért van szükség a honlapra? Nincsen weboldalad, vagy csak elavult? Nem teljesít jól a keresésekben?

Dizájn

Biztosan van ötleted, hogy nézzen ki a honlapod. Talán konkrét elképzelésed van a színekről, van logód és arculatod. Vagy láttál egy weboldalt, ami megtetszett. Minden ilyen információra szükségem van.

j

Szöveg

Ez kifejezetten fontos. Sokan szeretnének egy honlapot, de talán nincsen mondandójuk. Pedig ez nagyon kell! Te ismered a saját célközönségedet, ezért szükség van a szavaidra. Olyan kérdésekre adj választ, hogy: Ki? Mit? Hol? Miért? Hogyan? És minél bővebben.

Ők már engem
választottak!

budaikozmetika.hu

Szatmári Zsuzsi budapesti kozmetikus bemutatkozó oldala.

A sofijadesign.hu honlap nyitóképe.

sofijadesign.hu

Popov Sofija lakberendező és dekoratőr.

A hydrasystem.hu honlap nyitóképe.

hydrasystem.hu

A Hydrasystem Kft. oldala. Hidraulikus berendezések és rendszerek javítása és építése.

A hydrasystem.hu honlap nyitóképe.

potompenz.hu

Háztartási termékeket forgalmazó webáruház.

Földgömb légbuborékban, sok kis buborékkal körülvéve

etalono3.eu

Ózonos levegőfertőtlenítéssel foglalkozó szolgáltató.

A noracoustic.hu honlap nyitóképe.

noracoustic.hu

Kaczander Nóra dalszerző, előadóművész és gitároktató honlapja.

Az edzesbazsival.hu honlap nyitóképe.

edzesbazsival.hu

Kecskés Balázs személyi edző honlapja és blogoldala.

faabc.hu

Fából készült termékeket forgalmazó webáruház.

A sofijadesign.hu honlap nyitóképe.

raczkovikft.hu

Energiatakarékos készházak kivitelezésével foglalkozó kecskeméti cég.

Kérj árajánlatot honlap készítésére!

Az ajánlatkérés nem jár semmilyen elkötelezettséggel. Ha 08:00 és 22:00 között küldöd be, 20 percen belül küldöm az ajánlatomat. Minél több infót kapok tőled, annál pontosabb árat tudok mondani. Az űrlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg kifejezed, hogy elolvastad és egyetértesz az weboldalam Adatvédelmi szabályzatával.