Honlapkészítés

Az online jelenlét elengedhetetlen napjainkban. Elképzelhetetlen, hogy egy létező vállalkozás ne legyen megtalálható az interneten. Erre természetesen sokféle megoldás létezik. A legklasszikusabb és legprofesszionálisabb a saját honlap. Erre kínálok én megoldást.

Miért válassz engem?

Gyorsan és rugalmasan dolgozok, akár rövid határidővel is. A munkáimat lent megtalálod, melyekből láthatod, hogy számos különböző stílust képviselő oldalt raktam már össze. Nyilvánvaló, hogy egy egyszerűbb honlap önállóan is elkészíthető, de hosszú távon nem érdemes egyedül foglalkozni ezzel. Ha engem választasz, egy könnyen kezelhető, népszerű platformon készül el a honlapod, amit akár karban is tartok neked.

Mennyibe kerül egy honlap elkészítése?

Nincsen szabott ár megállapítva, mivel az igények különbözőek. Egy egyszerű bemutatkozó oldal és egy komplex honlap elkészítése nem ugyanannyi munkába kerül. Ha webshopot szeretnél, akkor az minden bizonnyal még több munka.

Mire van szükségem a honlaptervezéshez?

Az alábbi dolgokat kérem tőled, ha úgy döntesz, hogy velem készítteted el a weboldalad. Azért fontosnak ezeket tudni, hogy gördülékeny és hatékony legyen a munka.

Cél

Olyan kérdésekre kell válaszolnod, mint: Mi a célod a honlappal? Tájékoztatni akarsz? Bemutatkozni? További vevőket szeretnél? Ismertebb akarsz lenni? Ki az oldalad célközönsége? Fiatalok? Családanyák? Egy szektorhoz tartozó emberek? Miért van szükség a honlapra? Nincsen weboldalad, vagy csak elavult? Nem teljesít jól a keresésekben?

Dizájn

Biztosan van ötleted, hogy nézzen ki a honlapod. Talán konkrét elképzelésed van a színekről, van logód és arculatod. Vagy láttál egy weboldalt, ami megtetszett. Minden ilyen információra szükségem van.

j

Szöveg

Ez kifejezetten fontos. Sokan szeretnének egy honlapot, de talán nincsen mondandójuk. Pedig ez nagyon kell! Te ismered a saját célközönségedet, ezért szükség van a szavaidra. Olyan kérdésekre adj választ, hogy: Ki? Mit? Hol? Miért? Hogyan? És minél bővebben.

Honlap-referenciák

budaikozmetika.hu

Szatmári Zsuzsi budapesti kozmetikus bemutatkozó oldala.

A sofijadesign.hu honlap nyitóképe.

sofijadesign.hu

Popov Sofija lakberendező és dekoratőr.

A hydrasystem.hu honlap nyitóképe.

hydrasystem.hu

A Hydrasystem Kft. oldala. Hidraulikus berendezések és rendszerek javítása és építése.

A noracoustic.hu honlap nyitóképe.

noracoustic.hu

Kaczander Nóra dalszerző, előadóművész és gitároktató honlapja.

Az edzesbazsival.hu honlap nyitóképe.

edzesbazsival.hu

Kecskés Balázs személyi edző honlapja és blogoldala.

faabc.hu

Fából készült termékeket forgalmazó webáruház.

Kérj árajánlatot honlap készítésére!

A számodra legkényelmesebb elérhetőségeim egyikén kérhetsz ajánlatot. Az árajánlatkérés nem jár semmilyen elkötelezettséggel a részedről.

M

+36 (20) 201 5012