Rólam

Móga Anna

Anna vagyok, a Moganndesign megálmodója és tulajdonosa. Az ihletet egy ismerősömtől kaptam. Webdesignt tanult és élvezte. Gondoltam, miért ne. Mindig is szerettem a szép, kreatív dolgokat, hát belevágtam. Ez nem is túl régen, 2017-ben volt. Azóta sok minden történt. Számos logót, névjegykártyát, esküvői szetteket és más grafikai munkákat végeztem. Egy-két honlap is becsúszott.
Remélem tetszik, amit csinálok. Ha igen, nézz szét a kirakatban. Legyen szép napod!

Móga Anna

webdesigner – arculattervező – grafikus

Háttér

Az egyik kedvencem

Ezt a meghívót nem olyan régen készítettem el. Nehéz volt kiválasztani egyet, hiszen nagyon sok fajta meghívó áll közel a szívemhez. A kedvenceim között szerepelnek mindig a letisztultabb, pauszpapíros és viaszpecsétes meghívók.

A meghívótervezés örömei

Kislánykorom óta szeretem az esküvőket, mint minden lány… Ezért is örülök, hogy együtt dolgozhatok menyasszonyokkal. Nagyon jó dolog úgy befejezni egy munkát, hogy a megrendelők elégedettek, mosolyognak, és hálásak. Az életük egyik legfontosabb döntését hozzák meg, és hogy levehetem a vállukról a terhet… ez is örömteli érzés.  Egyszerűnek tűnik, de nem könnyű munka. Ahány pár, annyi különböző igény és elképzelés, de igyekszek ezeknek eleget tenni.

És talán ez adja ennek a munkának a másik szépségét: a változatosság okozta kihívások.
Sokat figyelem a nemzetközi trendeket, hogy merre halad a világ az esküvői meghívók terén. Jó érzés, hogy többen ezért is választanak!

Rólam mondták

Béres Chiara

Kovács Evelin

Barnácz Fanni

Libella&Fanetto

Lázár Cintia

kozmetikus

Kőrösi Áron

AaronPaintings

Holbok Patrícia

műkörmös

Bettina Friedli

Lénárt Debóra

Szabó Vivien

Tóth Helga

Ambrusné Kati

Libella&Fanetto