Felhasználási feltételek

1. Jelen dokumentum hatálya

Jelen honlapon megjelenített információkat, multimédiás anyagokat (képek, videók stb.) vagy más írott anyagokat a moganndesign.hu weboldal (továbbiakban: Honlap) fenntartója és üzemeltetője (Móga Anna e.v., 7633 Pécs, Aranycsapat 6.) kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, azok a kizárólagos tulajdonát képezik, és a tartalom bármikor módosulhat. A Honlap használatával a felhasználó (továbbiakban: te) magára nézve kötelezőnek fogadja el jelen Felhasználási Feltételeket. Ezek a Honlapon tett első látogatásakor haladéktalanul hatályba lépnek. Ha az alábbi feltételeket nem fogadod el, kérlek, ne használd a Honlapot.

2. A használathoz fűződő jogok

Csak az irányadó jog alapján nagykorú és cselekvőképes személyek és jogalanyok használhatják a Honlapot.

3. Módosítások

A Honlapon található információ és tartalom pontosságára, időszerűségére, teljességére, használhatóságára semmiféle szavatosságot vagy jótállást nem vállalok. A Honlap használatával tudomásul veszed, hogy a Honlapon található információk és anyagok pontatlanságokat vagy hibákat tartalmazhatnak. Az alkalmazandó jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben kifejezetten kizárom a felelősséget az ilyen pontatlanságokért vagy hibákért. 

A Honlap tartalma bármikor módosulhat. Nem garantálom a Honlaphoz való folyamatos hozzáférést és hibamentességet.

4. Licenc és tulajdonjog

Nem vagy jogosul sem részben, sem egészben reprodukálni a Honlap tartalmát.

A Honlap elemeit szerzői jogok védik, melyek értelmében a Honlap eredeti tartalmi (kép, szöveg, videó, hang stb.) és céges elemeit (logó és más arculati elemek) sem egészben, sem részben nem szabad másolni, lementeni, továbbítani vagy terjeszteni. Minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

Ha idézni szeretnél az oldalról, nincs szükség engedély kérésére, azonban az idézés feleljen meg a vonatkozó törvényi előírásoknak, azaz többek között egyértelmű forrásmegjelöléssel és link elhelyezésével kérem rámutatni a Honlap vonatkozó oldalára.

5. Hivatkozások

A Honlap tartalmazhat más webhelyekre mutató hivatkozásokat, melyek a te kényelmedet szolgálják. Ezek tartalmát nem hagytam jóvá, éppen ezért nem jelentem ki és nem szavatolom, hogy a hivatkozott webhelyeken talált tartalom, szoftver, szolgáltatás vagy alkalmazás helyes, pontos, megfelelően működik vagy meghatározott minőségű. Nem felelek a hivatkozott weboldalak elérhetőségéért, azok tartalmáért vagy tevékenységéért. Ha ezen oldalak elérése mellett döntesz, azt saját felelősségre teszed. A hivatkozott weboldalak használatára a hivatkozott webhely szabályzatai és szerződési feltételei vonatkoznak.

Utolsó frissítés: 2022. április 25.